Ga je mee met ons op avontuur naar Costa Rica?!

Voorbereiding!

Oke oke de voorbereidingen zijn nu echt in volle gang! En eerlijk is eerlijk je gaat toch wel wat anders op reis met een (bijna) 3 jarige peuter erbij.Het begon albij hetbedenken hoe we hem gaan entertainen op ons 18 uur durende reis

Surprised
We zijn inmiddels aardig voorbereid en proberen ons ook wel te realiseren dat het loopt zoals het loopt en het zal gaan zoals het gaat! Cést la vie zullen we maar zeggen!
Wink

Kyano is al maanden druk met Costa Rica (nee zo vroeg vertellen we hem nooooooit meerover een nieuwe reis! Arme kind...) Hij kan niet wachten de toekans, luiaards en de mooie stranden met palmbomen te zien. Hij kent inmiddels de lonley planet van voor naar achteren want die heeft hij wel honderden keren bekeken. Wij kunnen ook niet wachten onze kleine avonturier eindelijk mee te nemen in het stukje passie wat we met elkaar delen namelijk de wereld ontdekken en het reizen!

Laughing

Al met al hebben we er ONTZETTEND veel zin in en kunnen we niet wachten tot we er zijn! Nadat we 18 uur hebben gevlogen komen we aan in Liberia airport, Costa Rica. We slapen hier 2 nachten in het Hilton. Wel lekker decadent maar dat mag ook wel vonden wij na zo'n lange trip! Na die 2 nachten pakken we de bus naar Samara waar we heerlijk 7 dagen lang aan het strand gaan hangen en niets anders gaan doen dan lekker bijkomen en onze jetlag verwerken

Laughing
We slapen in een treehouse op het strand en een zwembad in de tuin dat moet dus goedkomen!!!

Tot zover de update! Je hoort van ons zodra we in Costa Rica zijn of wellicht nog de dag van vertrek!

Liefs Sven, Michelle en Kyano

Margreet

Lieve Michelle, Kyano en papaKyano,

Eindelijk is het dan zover: het afscheid zit erop ;) Helemaal klaar voor jullie reis dus!
We zullen veel aan jullie denken en vinden het dan ook ontzettend leuk dat we kunnen meegenieten vanuit de (vries)kou...
Vera wil graag een foto van Kyano met een luiaard onder een palmboom: kan dat? ;)

Geniet maar veel samen!!!!!
Liefs van Margreet, Gertjan, Yentl en vooral van Veertje

Silvia

Lieve schatten,

Hier hebben jullie zolang op gewacht. Morgen vertrekt eindelijk jullie vliegtuig naar Costa Rica.
Wij willen jullie een geweldige vakantie toewensen met hele mooie herinneringen, foto's, souveniers, romantische plekjes en en en ..

Geniet volop!
Rob en Silvia

Gijs & Pam

succes met de vlucht en heel veel plezier in Costa Rica.

Liefs,
Pam & Gijs