Samara
We zijn afgelopen donderdag met een privebusje naar Samara vertrokken. We konden kiezen of 1,5 uur van een lokale bus naar een bus die ons naar Samara zou brengen a 3,5 uur...En ach eerlijk is eerlijk we hadden niet zoveel zin om met 30 graden 5 uur onderweg te zijn in een oververhitte bus en al onze bagage ;) En dus maar besloten een privechauffeur in te huren die ons in 2 uur naar Samara kon brengen en zou stoppen op verzoek! Met airco :D Onze chauffeur genaamd Carlos hield wel van een beetje doorrijden en dus na 1 plaspauze waren we er binnen no time. Afgezet voor onze treehouse!!!! En wauw wat is het hier mooi!!! Sven en ik moeten ontzettend aan Ko Tao denken in Thailand toen we op huwelijksreis waren! Het is nu hoogseizoen in Costa Rica maar daar is hier echt helemaal niets van te merken....het is echt niet druk,het strandis nagenoeg leeg en het is heerlijk toeven onder een palmboom!
Onze treehouse is te gek! Het enige nadeel is dat ze geen airco hebben en dus de fans de hele dag staan te loeien! Anders is het echt niet uit te houden....Maar goed we mogen natuurlijk niet klagen! Eigenlijk bestaan onze dagen op het moment uit helemaal niets doen...Beetje strandhangen, zandkastelen bouwen, spelen in de golven, lekker eten, genieten van de prachtige omgeving, een duik nemen in het zwembad en siesta houden!
Kyano is nog steeds niet helemaal gewend aan de omgeslagen tijden en is 's avonds nu rond half 6/6 uur helemaal kapot!! Hij vraagt zelfs of hij mag gaan slapen haha! Nou dat hebben we nog niet eerder meegemaakt!!!! De warmte en de jetlag hebben toch wel de nodige impact. Helaas is hij dan in de ochtend ook weer tussen 4 en 5 uur wakker. Maar ach we hoeven natuurlijk helemaal niets en dus is het allemaal helemaal niet zo erg....Wij liggen zelf ook elke avond niet na 20.00 uur in bed omdat we dan kapot zijn haha! We hebben nog 4,5 week om jetlag vrij te raken dat moet lukken toch?!?
Vanmorgen hebben we een heerlijk strandwandeling gemaakt voor de zon echt begon met schijnen en dan is het goed te doen! Voor de rest van de dag moet je ook niet te actief willen zijn want het is gewoon weg te heet! Vandaag hebben we onze eerste leguaan gespot (wel 5 stuks in de boom voor onze treehouse) en natuurlijk vond Kyano dit helemaal STOER! Hij vraagt wel bijna elke dag wanneer we nou de toekans, luiaards en vulkanen gaan zien ;-) Ongeduldig mannetje! Voor de rest hebben we echt geen kind aan hem op het strand hij vind het echt helemaal geweldig! De eerste keer dat we de zee inliepen realiseerden we ons dat het water gewoon warm is!! mmmm niet te warm en dus verfrissend maar niet zo koud dat je er met moeite in komt! Perfect toch! De kokosnoten vliegen je regelmatig om de oren! Hoe tropisch wil je het hebben ;-)
Woensdag gaat Sven onze 4WD ophalen en donderdag begint dan het 'echte' avontuur! We keep you posted!!!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Tsjonge jongens: klinkt als een sprookje!
Tijd voor foto's van Kyano, Michelle en papaKyano 'op een onbewoond eiland'! Met kokosnoot graag ;)
Dikke kus van Vera en veel liefs van Yentl, Gertjan en Margreet.