GEHEIM!
Het grote nieuw is eindelijk bekend!! Wij krijgen een 2de kindje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Begin September krijgen we er dus een kleintje bij! Een broetje of zusje voor Kyano. We zijn erg gelukkig! Ik heb erg veel last gehad van 24 uur per dag misselijk zijn en dus zag ik wel even op tegen onze mooie reis maar de misselijkheid lijkt minder te worden en de rust die we hier kunnen pakken en de zon die onze huid warmt lijkt me goed te doen ;-) Ik heb (zoals wel verwacht) al een behoorlijk buik en mensen hier hoor ik zo nu en dan zeggen dat ze denken dat ik al een maand of 5 zwanger ben haha! Ach ja ik was met Kyano natuurlijk ook al snel behoorlijk groot dus dat zal nu niet anders zijn. Er word al druk gesproken over namen en Kyano is erg trots op de 'baby in mama's buik' Hij praat veel tegen mijn buik, gaat steeds speelgoedjes voor de kleine halen en verteld ons wat hij allemaal gaat doen als de baby er is 'wiegen, boertje laten, spelen etc' Hij zegt ook elke keer dat hij het flesje wil gaan geven maar ik probeer hem toch uit te leggen dat de baby net als hij (als het allemaal mag lukken) ook melk bij mama gaat drinken. Zijn vraag was of hij dan ook weer mag drinken en proeven :-) Jahoor kind jij mag dan ook! (scheetje is het!!!)
Het voelt erg goed, ik heb soms zelfs al het idee dat ik kleine bewegingen voel in mijn buik maar als ik me dat realiseer is het alweer weg.....Het is natuurlijk een spannende tijd zeker nadat de natuur de vorige keer helaas anders heeft doen beslissen en wij met 6,5 week een miskraam hebben gehad....We zijn hierna weer heel snel zwanger geworden ( 2 a 3 weken hierna!) Maar het voelt goed!!!! En dat prachtige kloppende hartje sterkt ons in dat gevoel!
Zo nu kan ik dus de blogs echt compleet gaan schrijven met buik erbij! Ik zal proberen nog even wat leuke en mooie foto's te uploaden!!
Liefs en tot horens,
Sven, Michelle, Kyano en Frummel <3
Van harte !!!
Gefeliciteerd jullie! Wat ontzettend goed en mooi nieuws. Heel veel geluk gewenst! Geniet nog maar volop van die zon en de relaxe sfeer!!! Liefs, Lieke
Gefeliciteerd! Echt zo mooi. Ik geniet elke keer weer van jullie leuke verhalen en niet te vergeten de mooie foto's! Liefs
Meis, van Harte gefeliciteerd! En voor je twee mannetjes natuurlijk ook!!! Dikke xxx
Wat een heerlijk nieuws, ga lekker genieten verder met elkaar en dat prachtige wondertje in je buik.... xxx
Hoera! Het hoge woord is eruit :D Erg leuke foto's. Hoop dat het internet snel genoeg blijft om nog meer foto's te kunnen delen!
Gefeliciteerd..prachtig nieuws! :) Ik blijf jullie volgen, erg leuk om te lezen. Veel plezier!